Samtalsterapi för Ofrivillig Barnlöshet

Längtan efter barn ser olika ut hos oss människor.

En del får kämpa och längta länge för att bli gravida, för andra går det lättare.

Att inte veta om eller när man ska få bli förälder till ett barn fast man försöker och har försökt länge, påverkar till slut både kropp och själ.

Ofrivillig barnlöshet är ett område som det fortfarande pratas för lite om och kunskapsluckorna bland allmänheten är oftast stor. Det gör att man som enskild individ eller par kan känna sig extra sårbar och missförstådd i olika situationer.

Du/Ni har kanske varit med om:

  • hormonstimuleringar

  • IVF-försök

  • blivit gravid men fått missfall

  • har svårt att bli gravid med nästa barn
     

Tveka inte att höra av dig/er. Är man ett par så är det vanligt att man hanterar det som sker på olika sätt, vilket kan göra att man har svårt att kommunicera och nå fram till varandra. Därför kan det vara en fördel att komma första gången tillsammans.

Jag har lång erfarenhet av att möta människor i just dessa situationer och håller mig även uppdaterad på det senaste inom IVF och hormonstimuleringar för att kunna möta dig på bästa sätt.

Här blir du lyssnad på i trygg miljö, och får möjlighet att pröva nya tankar och reflektera tillsammans.


Just nu bjuder jag på ett inledande samtal (på telefon) där jag förklarar hur det fungerar med terapin och hur jag kan hjälpa dig/er.

Kontakta mig, Tina Börjesson på telefon 0762-19 81 62 eller via mail

info@shinebythomasine.se

Välkommen att vara med på Kursen Stresshantering-Du är inte ensam under 5 lördagar i höst. Där träffar du (endast för kvinnor) andra i liknande situation och där vi med hjälp av teman och gruppstöd hittar nya förhållningssätt och delar tips och erfarenheter (om man vill) läs mer här

Kontakt

Shine By Thomasine

Honnörsgatan 12
352 36 Växjö Sverige

Tel. 0762-19 81 62

  • Linkedin - Grå Circle
  • Instagram

© 2018 Shine By Thomasine - Foto:M.Wärenfeldt