Skip to main content

Så här kan du jobba med mig

Kanske är du precis på den plats i livet du önskar att vara, du har ”allt” men det känns ändå som att det är något som skaver? Eller har du kvar drömmar som du vill uppfylla? 

Mitt mål är att hjälpa dig få ett större perspektiv så att du ser klarare, ge dig rätt verktyg att använda, inspirera och stötta dig så att du når dit du vill.
Din livsväg och dina drömmar är unika, för det här är ditt liv.
Därför är alla Coachingtimmar och Terapitimmar skräddarsydda efter dig som klient och för just dina mål. 

 Är Du en High-Performer?


Tycker om att driva dig själv hårt, når ofta dina höga mål och älskar att utmana dig själv? Kanske är du även en officiell person, artist, musiker, performer, influencer, eller en mediaperson och har människor runt omkring dig som är beroende av din insats och det du gör?

Då vet du redan hur svårt det kan vara att balansera och navigera kring känslor, ork, stress, din mentala och psykiska hälsa i vetskapen om att du måste leverera på topp-oavsett hur du mår eller har det just nu med utmaningar och livshändelser.

Det är alldeles för många människor i dessa branscher som kämpar med detta och inte har de rätta verktygen för att lösa det.

Verktyg som lär dig förstå vad din kropp berättar för dig, hur man bygger en stark självkänsla och självinsikt, hur man säger nej tydligt och känner sig lugn i det, vikten av att fylla på sig själv så att man har något att ge ut till andra utan att bli tom.

De rätta verktygen i hur du utvecklar ett sunt Självledarskap så du kan fortsätta använda din passion, lysa ännu starkare från din plattform och vara hållbar genom livet.

Att ge ut av sin fulla energi, kreativitet och inspiration utan att fylla på sig själv eller utan att få den bekräftelse man önskat, leder ofta till frustation, ilska, besvikelse, sorg, skam och skuld. När det händer känns det som att något går sönder inombords. Men det behöver inte vara så!

Vill du ha fungerande redskap och strategier som hjälper dig att navigera tryggt och säkert så att du kan få göra det du älskar att göra och samtidigt må bra?

Jag har mer än 30 års erfarenhet av att jobba med människor i livets alla faser och jag vet att det går att skapa positiv, varaktig förändring genom Coaching och terapi. Tiden är dyrbar och det är Du med!

Jag vill att Du ska lyckas! Skräddarsydda uppdrag för Premiumkunder.

Kom och jobba med mig!

Här kan du komma precis som du är, och jag har full tystnadsplikt till alla mina klienter och kunder.

Tänk att få mötas i en trygg, professionell miljö där du får vara den du är, ges en möjlighet att lägga undan masker och få lufta tankar och känslor kring det du bär på. Här finns plats för både utmaningar och drömmar, sorg och glädje, gammalt och nytt. Du väljer själv och jag finns med dig längs vägen.

Gör din förfrågan nedan