Skip to main content

Mitt mål är att du ska få utvecklas till den du önskar att vara

Är du precis på den plats i livet du önskar att vara? Eller har du kvar drömmar som du vill uppfylla? Vet du att det finns mer i livet för dig, men vet inte hur du ska nå dit? Längtar du efter en bättre balans mellan privatliv & jobb? Har du ”allt”, men det är ändå något som skaver? Behöver du hjälp att få klarhet i dina tankar?

Mitt mål är att hjälpa dig få ett större perspektiv så att du ser klarare, ge dig rätt verktyg att använda, inspirera och stötta dig så att du når dit du vill. Din livsväg och dina drömmar är unika, för det här är ditt liv. Därför är alla Coachingtimmar och Terapitimmar skräddarsydda efter dig som klient och för just dina mål.

Lever du det liv du drömmer om?


Du kanske redan vet eller anar att det finns mer i livet för dig?
Jag finns här för att hjälpa dig få klarhet över det du längtar efter och jag kan ge dig redskapen, kunskapen och strategierna du behöver för att ta dig dit.
Tiden är dyrbar och det är Du också så vänta inte om du har bestämt dig!

Det finns olika sätt att jobba med mig.
Enskilt samtal 1:1 90 min. Det kan du boka direkt.

Är du redo att investera mer långsiktigt i din personliga utveckling?
Då erbjuder jag skräddarsydda samtal och övningar som tar dig dit du längtar efter.
1:1 High-Ticket Coaching-program3 eller 6 månader. 
De startar först med ett kostnadsfritt Clarity-call (ca. 30 min) för att se om vi är en bra match.
Du berättar vad du vill ha hjälp med och jag berättar hur jag kan hjälpa dig nå dit du längtar.


Vill du hellre ha en blandning där man jobbar med mig enskilt och i grupp ska du välja mitt
90-dagars Premium-Program.

Vill Du veta mer?

 Är Du en High-Performer?


Tycker om att driva dig själv hårt, når ofta dina höga mål och älskar att utmana dig själv? Kanske är du även en officiell person, artist, musiker, performer, influencer, eller en mediaperson och har människor runt omkring dig som är beroende av din insats och det du gör?

Då vet du redan hur svårt det kan vara att balansera och navigera kring känslor, ork, stress, din mentala och psykiska hälsa i vetskapen om att du måste leverera på topp-oavsett hur du mår eller har det just nu med utmaningar och livshändelser.

Det är alldeles för många människor i dessa branscher som kämpar med detta och inte har de rätta verktygen för att lösa det.

Verktyg som lär dig förstå vad din kropp berättar för dig, hur man bygger en stark självkänsla och självinsikt, hur man säger nej tydligt och känner sig lugn i det, vikten av att fylla på sig själv så att man har något att ge ut till andra utan att bli tom.

De rätta verktygen i hur du utvecklar ett sunt Självledarskap så du kan fortsätta använda din passion, lysa ännu starkare från din plattform och vara hållbar genom livet.

Att ge ut av sin fulla energi, kreativitet och inspiration utan att fylla på sig själv eller utan att få den bekräftelse man önskat, leder ofta till frustation, ilska, besvikelse, sorg, skam och skuld. När det händer känns det som att något går sönder inombords. Men det behöver inte vara så!

Vill du ha fungerande redskap och strategier som hjälper dig att navigera tryggt och säkert så att du kan få göra det du älskar att göra och samtidigt må bra?

Jag har mer än 30 års erfarenhet av att jobba med människor i livets alla faser och jag vet att det går att skapa positiv, varaktig förändring genom Coaching och terapi. Tiden är dyrbar och det är Du med!

Jag vill att Du ska lyckas! Skräddarsydda uppdrag för Premiumkunder.

Kom och jobba med mig!

Här kan du komma precis som du är, och jag har full tystnadsplikt till alla mina klienter och kunder.

Tänk att få mötas i en trygg, professionell miljö där du får vara den du är, ges en möjlighet att lägga undan masker och få lufta tankar och känslor kring det du bär på. Här finns plats för både utmaningar och drömmar, sorg och glädje, gammalt och nytt. Du väljer själv och jag finns med dig längs vägen.

Vad är skillnaden mellan Coaching och Terapi?


Många människor tycker om att kombinera både Coaching & Terapi. När du väljer att jobba med mig, kan du få både och, om du önskar. Kombinationen ger ofta ännu fler perspektiv och klarhet

Terapi

Terapi rör sig mer kring en persons tidigare och nuvarande svåra händelser och erfarenheter.
Här ligger focus på att hjälpa klienten att förstå hur detta påverkar dess dagliga liv, och hur man kan komma vidare. Här är terapeuten mer följsam efter vad klientens önskan och ork är.

Coaching

Coaching riktar sig mera till en klients önskan att förändra något och växa inom olika livsområden. Här har klienten kommit överens med coachen om sina mål. Tillsammans sätts en handlingsplan där coachen hjälper klienten att hela tiden ta steg framåt i rätt riktning för att nå de uppsatta målen.

Gör din förfrågan nedan