Samtalsterapi för ofrivillig barnlöshet

Längtan efter barn ser olika ut hos oss människor. En del får kämpa och längta länge för att bli gravida, för andra går det lättare.

Att inte veta om eller när man ska få bli förälder till ett barn fast man försöker och har försökt länge, påverkar till slut både kropp och själ.

Ofrivillig barnlöshet är ett område som det fortfarande pratas för lite om och kunskapsluckorna bland allmänheten är oftast stor. Det gör att man som enskild individ eller par kan känna sig extra sårbar och missförstådd i olika situationer.

Jag samarbetar med olika kliniker som deras Samtalsstöd.
Nordic IVF, Stockholm IVF, Linneamottagningen och Dione i Växjö


Ofrivillig barnlöshet

Samtalsterapi i Växjö

Du/Ni har kanske varit med om:
  • Hormonstimuleringar

  • IVF-försök

  • Blivit gravid men fått missfall

  • Har svårt att bli gravid med nästa barn

  • Eller står vid ett nytt vägskäl att leva utan biologiska barn


Du blir lyssnad på i trygg miljö

Tveka inte att höra av dig/er. Är man ett par så är det vanligt att man hanterar det som sker på olika sätt, vilket kan göra att man har svårt att kommunicera och nå fram till varandra. Därför kan det vara en fördel att komma första gången tillsammans.

Som både sjuksköterska och Samtalsterapeut har jag lång erfarenhet av att möta människor i just dessa situationer och håller mig även uppdaterad på det senaste inom IVF och hormonstimuleringar för att kunna möta dig på bästa sätt.

Här blir du lyssnad på i trygg miljö, och får möjlighet att pröva nya tankar och reflektera tillsammans.

Vi möts ONLINE via Zoom eller på plats i Växjö.

Gratis Uppstartsmöte ca.30 min där du/ni kan berätta vad ni vill ha hjälp med och jag kan berätta på vilket sätt jag kan hjälpa er. Därefter bestämmer ni hur ni vill gå vidare.

1 enstaka Samtal 1950 kr (alla samtal är 60 min, 1 person eller par)
Paket om 5 ggr 8500 kr 
Paket om 10 ggr 15000 kr


Varma ord från mina kunder


”Att få komma hit till Tina och äntligen få berätta det vi varit med om har varit så skönt. Vår längtan efter barn var så stor och det blev tills slut jobbigt att prata om det hemma. Här fick vi chans att lyssna på varandra, få stöd och tips hur vi kunde stötta varandra Tina mötte oss med värme och respekt och det märks att hon är väl insatt i ivf- världen, det betydde mycket för oss att vi slapp förklara alla ord och termer. Vårt tips är att inte vänta med att söka samtalshjälp”.

Par, med 1 dotter via IVF