Skip to main content

Ledarutveckling

 ” If you want to lead you need to grow. Good Leaders are always good learners”
-John C. Maxwell

För att framgångsrikt leda andra behöver man först kunna leda sig själv. Här får du hjälp att komma över ditt hinder och förstärka och utveckla de områden där du vill lysa ännu starkare.

Om Du vill utveckla dina ledaregenskaper, komma längre i din karriär eller fokusera på din personliga utveckling då behöver du bygga och utveckla en större insikt och medvetenhet om dig själv; vem du är och varför du gör som du gör och vem du vill vara.


  Tina presenterar

  Genom välbeprövade strategier och redskap får du hjälp att nå dit där Du vill vara i Ditt ledarskap.

  När du jobbar med mig så kommer du att förstå och lära känna dig själv ännu bättre.

  Du kommer att få klarhet över vilka dina värderingar är, vad du tror på och vad som motiverar dig och hur detta påverkar dig och de som du leder. En ökad medvetenhet hjälper till att skapa förändringar till det bättre och insikter om vad som redan fungerar bra.

  Jag vill att du ska lyckas!

  För en bra ledare skapar plats för utveckling, växt och hållbarhet både hos sig själv och sina medarbetare, vilket gör organisationen ännu bättre.

  Här får du bl.a:

  • Utveckla din förmåga att motivera, engagera och utveckla dina medarbetare och gruppmedlemmar.
  • Starkare självinsikt och självkänsla
  • Verktyg och stöd i hur du hittar balans mellan arbete och fritid
  • Eller behöver du istället få möjligheten att bli lyssnad på och få fokus på det som du behöver just nu?

  Har du råd att vänta längre?

  Vill Du veta mer hur Du kan laga energiläckaget i organisationen eller hos dig?


  För att framgångsrikt leda andra behöver man först kunna leda sig själv. Här får du hjälp att komma över ditt hinder och förstärka och utveckla de områden där du vill lysa ännu starkare.

  Kanske har du redan gått en ledarskapsutbildning och vill utveckla och arbeta mer fokuserat med de lärdomar du fick där, eller är du på väg och vill vara ännu bättre förberedd och redan nu utveckla ditt ledarskap. Studier visar att en ledare som investerar i sin egen personliga utveckling och utvecklar sitt självledarskap har ett stort försprång och leder andra med större framgång.

  Detta är för dig som är i en ledande position och som inte kan vänta längre. Boka Mitt Premium Ledarskaps-Coachingprogram! I en trygg och professionell miljö, under coachens tystnadsplikt får du hjälp att vända hinder till möjligheter, hitta lösningar och se vad du behöver så att du kan ta dig mot ditt mål.


  När en ledare växer i sitt ledarskap
  tjänar alla på det!

  En av de viktigaste faktorerna som driver engagemang på arbetsplatsen är ledarskapet. Som ledare och chef får du här möjlighet att:

   

  • Utveckla din förmåga att motivera, engagera och utveckla dina medarbetare och gruppmedlemmar.

  • Få verktyg och stöd i hur du hittar balans mellan arbete och fritid.

  • Verktyg som lär dig förstå vad din kropp berättar för dig, hur man bygger en stark självkänsla och självinsikt.